Tee ympäristöystävällinen valinta, saat uskomattomia säästöjä ennennäkemättömän tulostuslaadun ja hyvän mielen

HP:n tulostustarvikkeet on suunniteltu ympäristöystävällisyyttä silmällä pitäen. Luota alkuperäisiin HP-kasetteihin, jotta saat aikaan ansaitsemasi vaikutelman. Vaihtoehdot uskottelevat olevansa ympäristöystävällinen valinta, mutta lähempi tarkastelu paljastaa jotain ihan muuta. Alkuperäiset HP-kasetit on suunniteltu tuottamaan parhaita tuloksia yhdessä tulostimesi kanssa.  Lisätietoja on osoitteessa hp.com/recycle.Miksi alkuperäiset HP:n tarvikkeet säästävät ympäristöä?

HP valmistaa käyttämällä kierrätettyä sisältöä

HP kierrättää kasettinsa suljetussa kierrätysprosessissa. HP Planet Partners -ohjelman kautta kierrätetyt kasetit käytetään uusien HP-kasettien raaka-aineena.


Laadukas tulostus vähentää hävikkiä
Pilalle menneet sivut muodostavat suurimman osan tulostamisen ympäristövaikutuksesta. Alkuperäiset HP-kasetit tuottavat vaikuttavia tuloksia luotettavasti, joten sivuja tarvitsee tulostaa uudelleen harvemmin ja jätettä aiheutuu vähemmän.(1)


HP tarjoaa maksutonta ja kätevää kierrätystä
HP Planet Partners -kierrätysohjelman ansiosta alkuperäiset HP-kasetit voi palauttaa maksutta ja helposti. Se auttaa vähentämään tulostamisen ympäristövaikutusta.(1,2)


HP:n valmistus vaikuttaa ympäristöön vain vähän
HP on saanut palkintoja hiilijalanjäljen pienennystavoitteiden saavuttamisesta liiketoiminnassaan ja toimitusketjuissaan, toimittajat mukaan lukien.

Saat jopa 100 € hyvitystä,

kun ostat HP:n alkuperäisiä moniväripakkauksia.

Säästät sekä luontoa että tulostuskuluja, kun ostat HP:n alkuperäisiä moniväripakkauksia. Lisäksi riittoisilla X-kaseteilla saavutat jopa 35% edullisemman sivukustannushinnan.


Kampanja on voimassa 30.4.2019 asti. Lue lisää kampanjasta ja katso kaikki siihen kuuluvat tuotteet täältä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

RCK Finland Oy


Kisällintie 11a,
01730 VANTAA
puh. 020 7750 444
asiakaspalvelu@rckfinland.fi

1 2016 Four Elements Consultingin LCA-tutkimuksessa, tilaajana HP, verrattiin alkuperäisiä HP 80A ja 83A mustia tulostuskasetteja ja joukkoa uudelleentäytettyjä vaihtoehtoja kahdeksan ympäristövaikutusluokan osalta. Lisätietoja on osoitteessa hp.com/go/EMEA-LJLCA-2016. LCA:n tekemässä SpencerLab 2016 -tutkimuksessa, tilaajana HP, verrattiin alkuperäisiä HP LaserJet -tulostuskasetteja kuuteen muuhun kuin HP:n valmistamaan EMEA-alueella myytävään tulostuskasettimerkkiin. Lisätiedot: spencerlab.com/reports/HPReliability-EMEA-RM2016.pdf.

2 Ohjelman saatavuus vaihtelee. Lisätietoja on osoitteessa hp.com/recycle.

3 80 % alkuperäisistä HP:n mustepatruunoista sisältää 45–70 % kierrätysmateriaalia. 100 % alkuperäisistä HP:n tulostuskaseteista sisältää 10–33 % kierrätysmateriaalia.

4 Oletus: metrijärjestelmän tonni vastaa 7,5 tynnyrillistä öljyä.
5 Laskelman on laatinut Yhdysvaltojen sisäministeriö, US Geological Survey data http://ga.water.usgs.gov/edu/qahome.html.
6 Laskettu EPA:n kasvihuonekaasujen vastaavuuslaskurilla. Lisätietoja on osoitteessa epa.gov/cleanenergy/energy-resources/calculator.html.


 © Copyright 2019 HP Development Company, L.P. Tietoja voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta.